A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

Дата: від до Скинути

Новорічні подарунки

Напередодні новорічних свят вихованців Курилівського ліцею привітало керівництво МХП «Оріль-Лідер». Дякуємо Олександру Сергійовичу Жарікову, який завітав до нашого закладу з солодкими подарунками!

14:00 29.12.2021

Новорічні подарунки

Новий рік – це не лише ошатно прикрашена ялинка, мандарини, радісний салют. Це також і подарунки та привітання для рідних і близьких. Найбільше дива чекають завжди діти.

13:21 29.12.2021

Привітання з новорічними святами від учнів 2-го класу

З зимою та новорічними святами вітають усіх учні 2-го класу Нехай Тигр принесе крутий настрій, цілий мішок грошей та багато здоров'я! Бажаю щодня цього року починати з посмішки і проводжати так само! Насолоджуватись кожною миттю і досягати усіх поставлених цілей! Миру, добра та прихильності пані Удачі!

13:05 28.12.2021

Благодійна акція "Свято для кожного"

Напередодні новорічних всят в Курилівському ліцеї відбулася благодійна акція "Свято для кожного". В рамках цієї акції здобувачами освіти були зібрані солодощі та фрукти для людей, які проживають у КУ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Петриківської селищної ради. Діти вирішили таким чином проявити свою турботу і подарувати стареньким маленьке свято і віру в диво.

13:01 24.12.2021

Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області

До Курилівського ліцею завітали гості з Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області ст. інспектор Сєрєнко К. та Ляшенко Т., начальник ВЗГ Очеретяна Н. та поліцейські офіцери Петриківської ОТГ Повірений Д. і Ніколіч Ю. В усіх класах інспектори провели бесіди з дітьми на різні теми: "Булінг", "Протидія вживання наркотиків", "Створення родини без насильства", "Дитина і незнайомець", "Безпечний інтернет", "Правила дорожнього руху", "10 головних правил безпеки". Діти з великим задоволенням спілкувалися з поліцейськими та запрошували ще їх в гості.

12:57 24.12.2021

Свято Миколая

Сьогодні да нас в гості завітав чарівний дідусь, який кожного року залишає чемним, хорошим діткам подаруночки під подушку, а вередунам різочки, можливо ви здогадались хто це…? Звичайно, це святий Миколай! Він приніс дітям не лише корисні подарунки, а й гарні та справжні емоції. Школярі радо вітали Миколая в кожному класі, розповідали вірші, гралися, співали пісні, водили хороводи.

09:02 19.12.2021

Наша гордість!

Вітаємо Балацьку Анастасію за зайняте II місце в дитячому дистанційному відеоконкурсі серед ОТГ Дніпропетровщини "Громада очима дитини - 2021". Так тримати! Дуже радіємо і тішимося твоєю перемогою!

14:42 16.12.2021

Міжнародний день чаю

15 грудня відзначаємо Міжнародний день чаю! Учні 4-го класу сьогодні знайомилися з історією свята та цікавими фактами про чай, основами чайної церемонії, та звичайно ж приємно провели час за чашкою ароматного чаю.

14:38 15.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень