A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

Дата: від до Скинути

Чорнобиль

14 грудня, відповідно до Указу Президента, починаючи з 2006 року, українці вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Саме в цей день, 34 роки тому, завершилося будівництво саркофагу над четвертим зруйнованим енергоблоком ЧАЕС.

11:46 14.12.2021

Всеукраїнська благодійна акція "Монетки дітям"

Курилівський ліцей отримав грамоту за участь у всеукраїнській благодійній акції "Монетки дітям", яку Фонд "Таблеточки"проводив разом з Національним банком України та за підтримки Міністерства освіти та науки України. Дякуємо всім, хто долучився до акції!!!!

12:29 07.12.2021

Thanksgiving Day!

З метою вивчення традицій та звичаїв англомовних країн та популяризації вивчення англійської мови у навчальному закладі Курилівського ліцею було проведено заходи щодо Дня Подяки у США та Канаді( Thanksgiving Day), який святкується у останній четвер листопада. Учні дивилися фільми та мультфільми, читали цікаві тексти, розмальовували малюнки, розв'язували кросворди. (Учитель англійської мови - Мусієнко Т.Д.)

12:05 01.12.2021

Всесвітній день домашніх тварин

 Вихованці Курилівського ліцею відзначили Всесвітній день домашніх тварин, девізом якого стала цитата з твору Антуана де Сент-Екзюпері "Маленький принц": "Ми відповідаємо за тих, кого приручили", та провели фоточелендж.  День домашніх улюбленців покликаний нагадати про почуття відповідальності за все живе на планеті, зокрема тварин.

12:11 30.11.2021

Хореографічний колектив " Hubba Bubba"

Вихованці хореографічного колективу " Hubba Bubba" пропонують вашій увазі танцювальну композицію з елементами хіп хопу" Супер Маріо" - персонаж комп'ютерної гри.

11:38 23.11.2021

Національний урок з безпеки дорожнього руху

 Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

11:24 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень