A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

Дата: від до Скинути

День Знань

Курилівський ліцей вітає здобувачів освіти з Днем Знань! Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно.

14:00 01.09.2021

Раді вітати Вас у закладі!

Дорога наша шкільна родина! З 26.04.2021р. навчання в Курилівському ЗЗСО продовжиться у звичайному   режимі. Раді бачити Вас у нашому закладі освіти!

07:46 25.04.2021

Хімічні досліди

Під гаслом «Дослід – це питання поставлене природі» пройшов урок-дослідження в 7 класі. Вихованці побачили методи отримання кисню у віртуальній лабораторії. Потім самі отримали кисень із марганцівки. Зняли своє відео про досліди з біологічними каталізаторами – ферментами, дослідивши сирі і варені картоплю, яблуко, м'ясо. Діти навчились правильно проводити дослідження і безпечно робити наукові висновки.  

15:02 18.03.2021

Хімічні експерименти в нашому закладі продовжуються

Здобувачі освіти 8 класу на турнірі знавців «У світі чудової науки хімії» зустрілися з екстрасенсом і в ігровій формі повторили тему «Оксиди». Вчителі хімії і фізики продемонстрували експеримент «Електроліз водного розчину сульфату натрію і дослідження продуктів». Головною метою якого було довести, що фізичні і хімічні процеси тісно пов’язані і предметом природничих наук є взаємопов’язані дослідження природи.  Перемога у вікторині знавців хімії принесла нові знання, високі оцінки і задоволення учням. Кращими знавцями стали Кутакова Мілена та Сезоненко  Данило, вони були нагороджені медалями. Участь у віртуальній лабораторії збагатила знання 8 класу про хімічні реакції.

14:57 18.03.2021

День Св. Патріка

В Курилівському ЗЗСО 17 березня відбувся захід під назвою «День Св. Патріка в різних країнах». Метою заходу було розвивати навички говоріння, фантазію, підвищувати інтерес до культури англомовних країн, акторські здібності. Вчитель англійської мови Мусієнко Т.Д. та лекторська група у складі Логінської Єлизавети та Чорної Альбіни – учениць 9-го класу підготували цікавий матеріал. У заході приймали участь учні старшої і молодшої школи. Діти пізнали багато цікавого про свято Св. Патріка.

15:15 17.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень