A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Профорієнтація

06 березня 2024 року о 14:00 на платформі ZOOM відбудеться онлайн-зустріч на тему: «Особливості вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році» організована Харківським національним університетом внутрішніх справ для випускників середніх й професійно-технічних навчальних закладів Дніпропетровської  області.

12:41 04.03.2024

Мобільний клас безпеки

Сьогодні в наш заклад завітали Нікітіна Ірина головний інспектор та Сергій Лисуненко провідний інспектор ВЗНС Дніпровського РУ ГУДСНС України у Дніпропетровській області. Вони показали дітям мобільний клас безпеки, розповіли про правила поводження з вибухонебезпечними предметами, основними правилами, що допоможуть врятувати життя при пожежі.

09:15 21.02.2024

Міжнародний день рідної мови

Символами будь-якої країни є, звичайно, герб, гімн і прапор. Якщо говорити про символи, які відображають розвиток і культуру нації, то це, на мою думку, є мова. Народ є тільки тоді нацією і має державу, якщо в нього є його мова. Для нас, українців, наша мова -- це символ незламності і боротьби за своє самовизначення, бо хто і скільки не намагався знищити її, "а мова знову розцвіла" . Наш народ береже і плекає її у піснях, традиціях, культурі. Мова уособлює в собі найкращі риси нашого народу: миролюбність, гостинність, доброзичливість, бо вона співуча і мелодійна, тому її ще називають солов'їною. А ще це мова єднання всіх українців, де б вони не жили. Я пишаюсь тим, що я -- українка і маю можливість говорити своєю рідною мовою!

09:10 21.02.2024

Герої Небесної Сотні

20 лютого 2024 року - десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє.

09:07 20.02.2024

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців у обласному конкурсі у формі онлайн вікторини до Дня Соборності України "Моя Україна - єдина країна"

09:15 19.02.2024

День Державного Герба

Сьогодні, 19 лютого, Україна відзначає День Державного Герба — символу національної ідентичності та спадкоємності від давніх часів.

08:33 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень