A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

Дата: від до Скинути

Акція "Зігрій воїна"

Дорогі вихованці, батьки та працівники Курилівського ліцею! В нашому закладі розпочинається акція «Зігрій Воїна», яка спрямована на збір матеріалів для виготовлення окопних свічок. Окопна свічка допоможе українському воїну освітити бліндаж або укриття, підсушити одяг, зігрітися чи приготувати їжу.

16:16 27.10.2022

Флешмоб "Пісенний наступ"

Курилівський ліцей приймає участь у музичному флешмобі "Пісенний наступ" до Дня Захисників і Захисниць України.

16:16 27.10.2022

Козацькому роду нема переводу

"Козацькому роду нема переводу"- під таким гаслом проходить в нашому закладі онлайн-виставка дитячих малюнків та поробок до Дня українського козацтва.

17:16 17.10.2022

Свято Останнього дзвоника

Вітаємо всіх зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо радісний і пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя. Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

11:27 31.05.2022

День героїв України

Це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. Передусім це свято лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН. День Героїв відзначають понад сімдесят років. У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначити 23 травня як День Героїв. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН.

10:00 23.05.2022

Загальнонаціональної хвилини мовчання

Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.

22:10 16.03.2022

Урок медіаграмотності

 Ми живемо у потужному інформаційному потоці. Щодня, щогодини та щохвилини ми опрацьовуємо безліч різноманітної інформації. Рух інформаційного потоку не спинити. Ми маємо не тільки знати, які небезпеки несуть із собою медіа, але й вчити цьому наших дітей. Для того, щоб не потонути у щоденному вимірі інформації, ми повинні бути медіа грамотними, а це означає бути спроможним, знайти те, що шукаємо, вибрати те, що потрібно, і визначити, наскільки надійною є ця інформація. З метою формування навичок медіаграмотністі, педагоги Курилівського ліцею сьогодні провели тематичні години для здобувачів освіти.

17:09 17.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень