A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

Дата: від до Скинути

Олімпійський урок

Протягом Олімпійського тижня у закладі були проведені години спілкування «Олімпійське сузір’я України», виховний захід «Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього», організована виставка дитячих малюнків та стіннівок «Я – майбутній олімпієць», проведено для всіх здобувачів освіти Олімпійський урок.

09:56 10.09.2021

Мій товариш – спорт

В рамках тижня здоров’я вчитель фізичної культури Заворотний В.І. провів змагання з міні-футболу між хлопцями 6-го класу, турнір з волейболу для учнів 7-11-х класів.

10:06 09.09.2021

Олімпійський тиждень

З дотриманням карантинних обмежень в Курилівському ліцеї Петриківської селищної ради проводилися спортивні заходи до Олімпійського тижня. Візитівкою став виступ наших чарівних гімнасток Макаренко Мирослави і Шульги Єлизавети та флешмоб від учнів 3-го класу

09:01 08.09.2021

Фізичний розвиток понад усе

Фізкультура – найкращий спосіб зміцнити організм дитини в цілому, з дитинства прищепивши їй звичку до здорового способу життя і занять спортом. Учні 2-го класу майже цілий день провели на свіжому повітрі, робили зарядку, грали в різні ігри, проходили спортивний квест.   

08:53 07.09.2021

Спорт -здоров‘я, спорт - це сила!

 «Спорт -здоров‘я, спорт-це сила, він дає всім дітям крила»- під таким девізом пройшов сьогодні перший урок у Курилівському ліцеї.  Спорт допомагає людині бути у хорошій фізичній формі, а крім того він виховує характер та силу волі. Заняття спортом сприяють укріпленню здоров‘я. Навіть проста зарядка вранці під улюблену музику заряджає енергією на весь день.. А малюки 1 класу завжди залюбки виконують будь які фізичні вправи, грають в рухливі ігри та змагаються.

08:45 07.09.2021

Олімпійський тиждень

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією у нашому ліцеї стало проводити напередодні дня фізичної культури та спорту Олімпійський тиждень. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед!

08:25 06.09.2021

Поліцейський офіцер громади

 Сьогодні вихованці нашого ліцею познайомились з поліцейським офіцером Петриківської громади Ніколіч Юрієм Петровичем, який працює в нашому селищі. В рамках зустрічі Юрій Петрорвич наголосив про важливість дотримання учнами правил поведінки в закладі, карантинних обмежень та толерантному ставленні до однокласників та вчителів.

13:35 02.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень