A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

Дата: від до Скинути

Радіодиктант національної єдності

Сьогодні, в День української писемності та мови Українське радіо проводить XXIII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Здобувачі освіти 9, 10 та 11-х класів приєдналися до написання диктанту.

13:37 27.10.2023

Мінна безпека

До нашого ліцею завітав інструктор Данської ради у справах біженців (DRC) Мілявський Михайло Юрійович та провів для здобувачів освіти початкових класів навчальні заняття з теми "Мінна безпека". Цей захід відбувся в рамках "Освітньої програми з протидії мінній небезпеці", який реалізовує Українська освітня платформа за підтримки UNICEF. Зустріч була дуже цікавою та інформативною.

12:43 27.10.2023

Олімпійський урок

Традиційно у вересні в закладах освіти з нагоди Дня фізичної культури та спорту, з метою популяризації спорту й здорового способу життя проводяться Олімпійський урок та Олімпійський тиждень, цього року під загальним гаслом «Здорова нація - міцна країна».

08:41 12.09.2023

«В єдності наша сила»

Перший урок в навчальному році — важлива подія як для здобувачів освіти, так і для батьків та вчителів. Обираючи ту чи іншу тему уроку, вчителі орієнтуються на вік школяра та враховують актуальність проблемати. Головна їх мета: налаштувати дітей на навчання, дати їм достатній рівень мотивації, та сформувати корисні роздуми.

13:50 01.09.2023

День Знань

Ось і настав цей день. 1 вересня — День знань і старту нового навчального року. Вітаємо першокласників та їх класну маму Олену Сергіївну Марченко! Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням бажання до знань.

11:45 01.09.2023

Прощавай, початкова школо!

Вітаємо найстарших у початковій школі – 4- класників з класним керівником Марченко Оленою Сергіївною.

11:47 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень