A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

Дата: від до Скинути

День Єднання

В День Єднання Повіренний О.А. провів для здобувачів освіти 5-го та 6-го класів цікавий захід "Сила України в єдності". Діти дізналися про походження цього свята, урочисто виконали гімн України, вшанували пам'ять полеглих воїнів хвилиною мовчання, створили плакат Єдності та взяли участь у онлайн-вікторині «Все буде Україна».

10:37 16.02.2024

День єднання України

Існує народна мудрість, що одну соломинку зламати легко, а от сніп - неможливо. Так і єдиний народ не вдасться зломити жодному ворогові. Єднаймось, браття- українці!

08:45 16.02.2024

День пам‘яті жертв Голокосту

Голокост - це вісім букв болю і страждань. Цим словом називають геноцид євреїв та інших соціальних груп, вчинений нацистами під час Другої світової війни. Крім євреїв, нацисти також винищували психічно хворих людей, інвалідів, радянських військовополонених і всіх, кого нацисти вважали "неповноцінним".

09:25 27.01.2024

День Соборності України

Сьогодні український народ відзначає важливу дату своєї багатовікової історії — День Соборності. Це свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Ми вкотре змушені боротися за нашу єдність, незалежність та свободу. За час повномасштабної війни, яку розв'язала росія, ми довели, що ми сильна та незламна нація.

09:28 22.01.2024

Новорічне свято

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес.

12:54 29.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень