A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

Нові парти та стільці для першого класу

Дата: 19.01.2022 14:09
Кількість переглядів: 34

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива!

Це добре розуміють голова Петриківської селищної ради Коваленко Наталія Іванівна та начальник управління освіти, молоді та спорту Петриківської селищної ради Коваленко Наталія Володимирівна.

Одним із свідчень цього стала реальна допомога закладу. Перший клас Курилівського ліцею отримав комплект нових парт із стільцями.

Завдяки турботі, підтримці матеріально-технічного стану, наш ліцей з кожним роком стає одним з найсучасніших освітніх закладів громади.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи висловлюють найтепліші слова подяки Наталії Іванівні та Наталії Володимирівні, за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Ваша підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем освітян і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Від усього серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою. Низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю, за вашу непохитну віру у майбутнє нашої громади.

Тож разом ми складаємо міцний фундамент світлого майбутнього наших дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень