A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

НЕБЕЗПЕКА !!!

Дата: 03.03.2023 11:36
Кількість переглядів: 9

ПВК «Редан»: хто вони та чим загрожують українським підліткам?

ПВК "Редан" - це агресивна молодіжна субкультура, яка займається масовими бійками. Рух зародився в Росії, де підлітки влаштовували заворушення в торгових центрах.

В різних регіонах України ( Львів, Київ, Херсон, Дніпро) відбулось понад 40 зібрань молоді, прихильної до руху ПВК "Редан". Напередодні вони навіть намагалися зібратися біля одного зі столичних ТРЦ. Втім на місці була поліція, сутичок вона не допустила, але забрала на розмову до відділків понад 10 учасників ПВК.

Субкультура швидше за все натхненна популярним японським підлітковим Аніме Hunter x Hunter, де було бандитське угруповання "Редан".

Члени угруповання носять чорний одяг із зображенням павуків і використовують специфічний сленг. Вони називають себе "павучками" і виступають проти футбольних фанатів, мігрантів і темношкірих. Члени ПВК "Редан" збираються у великі групи і влаштовують масові бійки з національними меншинами або представниками інших субкультур.

Батькам важливо пам'ятати, що поширення таких субкультур - це не причина, а наслідок психологічних і сімейних проблем у підлітків. Дитина з сім'ї, де її поважають і вислуховують, навряд чи зацікавиться таким агресивним рухом.

Якщо підліток зацікавився ПВК "Редан" - це привід відверто поговорити з ним і разом відвідати дитячого психолога. Підліток повинен відчувати, що ви його підтримка, а не ворог.

Батькам і правоохоронним органам безумовно потрібно спостерігати за рухом ПВК "Редан". Але і піддаватися суспільній паніці не потрібно. Просто любіть своїх дітей і вибудовуйте довірчі відносини з ними.

Відеокоментар та рекомендації для батьків начальника Управління поліції у Дніпропетровській області

Джерело https://www.unian.ua/

https://youtu.be/ZA7AMfqiH-c


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень