A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Курилівський ліцей Петриківської селищної ради

УВАГА📣 Стартує кампанія імунізації диких тварин проти сказу‼️‼️‼️

Дата: 01.11.2023 10:34
Кількість переглядів: 10

Дніпровське районне управління ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області повідомляє, що відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 29.08.2023 №634, з 31 жовтня 2023 року розпочнеться проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території району.

Пероральну унізацію диких м’ясоїдних тварин проти сказ, у зв’язку з воєнним станом, буде проведено робочими групами, шляхом ручного розкладання принад з вакциною. Місця розкладання приманок розташовані за межами населених пунктів, на території лісових та сільськогосподарських угідь, навколо водоймищ, вздовж автошляхів. Тривалість проведення пероральної імунізації залежатиме від погодних умов, до охоплення всієї території Петриківської ОТГ.

Приманка має вигляд невеликих брикетів, розміром із сірникову коробку (3 см на 5 см), із запахом м’ясокісткового борошна, що приваблює диких м’ясоїдних тварин. Всередині брикетів знаходиться полімерний блістер із вакциною.

Звертаємось до мешканців громади з проханням при виявленні принад не руйнувати їх, не брати в руки, не переносити з місця на місце, тим більше додому, а залишати привабливими для тварин.

Особливе прохання застерегти дітей, щоб при виявленні приманок з вакциною, не грались нею, а тим більше не пробували її розламати. Якщо дика тварина відчує запах людини на приманці, то вона її не їстиме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень